Kursoversikt

Veilederkurs 28.8 i Bodø

I samarbeid med ALIS-Nord arrangerer Nordland Legeforening veilederkurs og fagettermiddag for leger i kommunehelsetjenesten onsdag 28. august på Radisson Blu i Bodø. Åpent for deltakere fra hele Nord-Norge. Begrenset antall plasser

Se mer info

Tillitsvalgtkurs 29.8 i Bodø

Nordland Legeforening arrangerer tillitsvalgtkurs for leger i kommunehelsetjenesten torsdag 29. august 2018 på Radisson Blu. Jurister fra Legeforeningen sentralt kommer sammen med regionale, erfarne tillitsvalgte. Åpent også for tillitsvalgte fra Troms og Finnmark.

Se mer info

Festmiddag på Bådin

Nordland Legeforening inviterer til festmiddag på Bådin ifm årsmøtet. Her serveres det en fantastisk buffet fra Brødrene Berbusmel. President Marit Hermansen kommer for å orientere om aktuelle saker fra sentralstyret. Kåring av årets Nordlandsdoktor.

Se mer info

Helsepolitisk konferanse i Alta

UTSATT TIL SEPTEMBER 2020. Høstens store høydepunkt for mange tillitsvalgte er den helsepolitiske konferansen som lokalforeningene i de seks nordligste fylkene er sammen om å arrangere. I Alta blir det mye spennende helsepolitikk, tillitsvalgtkurs, masse sosialt og god mat.

Se mer info

Grunnkurs A

Velkommen til kurs i Bodø i september. Høsten er ofte den vakreste tiden her nord. Om våren uteblir vet vi at høsten kommer. Med sol og vakre farger. Og RIB-tur til Saltstraumen.

Se mer info

Samfunnsmedisinsk kurs G

FULLT. SEND EPOST TIL TOVE@NORDLAND-LEGEFORENING.NO OM Å SETTES PÅ VENTELISTE. Kurset har fokus på kommunikasjon og formidling, rådgivning og samhandling. Vi ser på helsearbeid i et flerkulturelt samfunn, risikoformidling og det samfunnsmedisinske rollespill. Praktisk medietrening.

Se mer info

Nyfødtmedisinske prosedyrer

Kurset organiseres med 3 stasjoner med spedgris som er anestesert. Først gjennomgang av aktuell prosedyre, deretter ferdighetstrening med repetisjon for alle deltagere. Kurs i nyfødtmedisinske prosedyrer har kun 12 plasser tilgjengelig.

Se mer info

Akuttmedisinkurs for legevaktspersonell i Bodø

Kurset er arrangert etter rammeplan utarbeidet av Nasjonalt kompetansesenter for legevaktsmedisin og godkjent av Helsedirektoratet. Også godkjent som det obligatoriske klinisk emnekurset i spesialiteten allmennmedisin.

Se mer info

Grunnkurs C

Velkommen til Bodø på kurs. Vi lover dere tre innholdsrike dager med inspirerende foredrag, god mat og flotte omgivelser. I januar kommer sola og lyset endelig tilbake til folket i nord.

Se mer info

Grunnkurs B i Lofoten

Velkommen til grunnkurs B som denne gangen er flyttet til Lofoten. Om du kommer søndag får du eksklusiv fjelltur med kursleder og kommuneoverlege Jan Håkon Juul som guide.

Se mer info