Tillitsvalgtkurs 29.8 i Bodø

Nordland Legeforening arrangerer tillitsvalgtkurs for leger i kommunehelsetjenesten torsdag 29. august 2018 på Radisson Blu. Jurister fra Legeforeningen sentralt kommer sammen med regionale, erfarne tillitsvalgte. Åpent også for tillitsvalgte fra Troms og Finnmark.

date_range 29.08.2019 - 29.08.2019
location_on Bodø
Meld meg på

For å skape nettverk og styrke kompetansen blant tillitsvalgte i kommunehelsetjenesten har Nordland legeforening tatt initiativ til at advokat Hanne Riise Hansen og en kollega ved JA-avdelingen kommer nordover torsdag 29. august 2019. Tillitsvalgturset starter klokka 09.30 og avslutter klokka 15, og er på Radisson Blu.  Årsmøte i Nordland Legeforening arrangeres samme sted klokka 17.30 og årsmøtemiddagen blir klokka 20 på Bådin. President Marit Hermansen kommer både på årsmøte og deltar på festmiddagen.. Påmelding til fesmiddagen på Bodin her,

Program

Om legeforeningen og det å være tillitsvalgt 

Gjennomgang av avtaleverket for næringsdrivende og ansatte leger i kommunen

Litt om forhandlinger

Legevakt  

 

Praktisk informasjon

Degt er forhåndsbestilt en del rom på Radisson Blu ifm veilederkurs 28.9 og tillitsvalgtkurs 29.9. 

Her er bookinglenke. Dersom de ønsker å endre antall personer eller ankomstdato må de gjøre endringen for så å trykke «search again» til venstre i bildet for å aktivere endringen før de går videre.

Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt på tove@nordland-legeforening.no